Criminal în serie, eliberat pe Legea recursului compensatoriu, angajat la Primăria Baloteşti: Se laudă cum merge la mare pe banii statului!

Marius Csampar, unul dintre cei mai cunoscuţi criminali în serie din România, eliberat anul trecut, a mers la mare printr-un program al primăriei Baloteşti, Ilfov.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu: Vladimir Putin este un dictator și un criminal de război

Acesta a postat mai multe clipuri pe pagina lui de Tik-Tok unde a primit zeci de aprecieri.

Marius Csampar, unul dintre cei mai sadici criminali în serie din România a postat mai multe clipuri în mediul online, unde se laudă că a ajuns la mare, în Eforie, pe banii primăriei Baloteşti, ilfov, conform Replica. Marius Csampar, care a fost condamnat la 99 de ani de închisoare, în 1997, pentru comiterea a şase crime, a fost eliberat condiţionat în mai 2020, de judecătorii Tribunalului Mehedinţi, care au considerat că bărbatul a fost reabilitat în cei 23 de ani de detenţie.

Angajat în Baloteşti

La scurt timp acesta s-ar fi angajat, la Administraţia Domeniului Public din localitatea de domiciliu, adică Baloteşti. S-a apucat de asemnea şi să posteze mai multe clipuleţe pe Tik Tok şi Youtube şi să facă live-uri . Potrivit sursei citate, în timpul unui live pe Tik Tok, el a declarat că a fost în Eforie, printr-un program al Primăriei Baloteşti. „Am fost săptămâna trecută o zi şi acum iar. Ne duce şi pe noi Primăria. De dimineaţa până seara”, a spus el. Oamenii au reacţionat la clipurile sale lăsându-i diverse comentarii: „Arăţi criminal de bine”, „Asasinule, „Ai un caracter criminal”, „Eu cred că au căzut 6 jos”, „Nu mai fi supărat doar nu ai omorât pe nimeni” etc.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here