Crimă între șoferi români în Spania

Barbat cu catuse . Sursa FOTO: 4711018/Pixabay.com
Barbat cu catuse . Sursa FOTO: /Pixabay.com

Un șofer român și-a ucis un conațional, tot conducător auto pe mașină de mare tonaj în Spania. Totul s-a întâmplat într-o parcare a unei benzinării din La Junquera, la granița cu Franța, potrivit presei spaniole.

Agresorul are 29 de ani și este din Argeș. A fost ridicat de oamenii legii și este acuzat de omor și vătămare corporală. urmează să fie dus în fața unei instanțe din Girona.

Tragedia a avut loc sâmbătă seară. Adrian B., un transportator de naționalitate română care face livrări cu duba între România și Spania, a mers să vorbească cu o tânără care lua masa într-o benzinărie, dar aceasta l-a ignorat. Bărbatul s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice și ar fi insultat-o pe tânără, scrie presa catalană.

Fetei i-au sărit în apărare alți doi șoferi de caomion români, moment în care Adrian B. ar fi scos un cuțit și i-a înjunghiat pe aceștia. Unul dintre ei a decedat, iar altul a fost dus la spital în stare gravă.

Atât agresorul, cât și cele două victime, sunt din județul Argeș și se cunoșteau, potrivit presei locale.

Adrian B. a fugit imediat de la fața locului li a încercat să ajungă în Franța. Se afla însă în stare de ebrietate și nu a ajuns prea departe. I-a explodat o roată într-un sens giratoriu și a oprit într-o benzinărie din apropierea locului crimei, unde a fost găsit de polițiști.

Polițiștii din Girona vor continua ancheta pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.