Cozmin Gușă, membru PSD, lucrat cu „Flacăra violet” în campania electorală: „Am fost atacat energetic de inamicii politici!”

Cozmin Gușă

Cozmin Gușă spune că s-au folosit împotriva sa „Flacăra violet” în campania electorală. „M-am simțit rău, eram fără vlagă, încețoșat!”, a declarat Cozmin Gușă, la „Interviurile Cetateanul.net”, cu Adriana Bhmuțeanu.

Cunoscutul analist politic Cozmin Gușă susține că a fost țintă unui atac energetic, încă de pe vremea când era șeful de campanie al lui Mircea Geoană! Gușă spune că a simțit atacurile PSI și că a început să se simtă rău.

Mai mult, Cozmin Gușă e de părere că atacurile veneau programat de la serviciile secrete coordonate de Florian Coldea și de la celebra „Flacăra violet” a lui Traian Băsescu, profesorul universitar Aliodor Manolea, cel care este cunoscut pentru apropierea de Traian Băsescu în campania electorală dar și că autor al nenumărate cărți despre stările amplificate ale conștiinței.

Cozmin Gușă afirmă și că nu se vaccineaza, deoarece crede că virusul Covid-19 este creat în laborator iar vaccinul poate afecta creierul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here