Cozmin Gușă, despre Realitatea Plus: Vom fi din nou în casele românilor

Realitatea Plus

Cozmin Gușă a vorbit în emisiunea România 2019 despre situația postului Realitatea Plus, după decizia CNA în urma căreia emisia Realității TV a fost oprită definitiv în noaptea de 30 spre 31 octombrie.

Cozmin Gușă a precizat că speră ca, în curând, toți românii să poată vedea postul Realitatea Plus și i-a mulțumit lui Dan Voiculescu, patronul Intact, cel care a transmis un mesaj de susținere.

„Suntem la finalul unei saptamani extrem de agitate pentru Realitatea TV, cu foarte multa emotie pentru telespectatorii nostri, pentru cei care lucreaza la Realitatea, pentru sustinatori. Si, totusi, ne-am descurcat in final si am reusit, in ciuda tuturor oprelistilor si a razboiului cu ANAF si cu CNA, sa fim in continuare vazuti de catre marea majoritate a romanilor, incepand de peste 2-3 zile, cu speranta ca vom fi vazuti din nou de catre toti romanii.

Solidaritatea manifestata de catre Dan Voiculescu, spre exemplu, patronul de la trustul concurent, de la Antena, a fost un lucru potrivit, dar el merita multumiri tocmai pentru ca a fost oarecum singular. Si eu vreau sa ii multumesc lui Dan Voiculescu pentru pozitionarea lui inteleapta, apropo de inchiderea Realitatii si sugerarea nedreptatii care se face primei televiziuni de stiri din Romania. Nu s-a inchis Realitatea pana la urma, dar mesajul lui a fost binevenit.

Si am mai primit sprijin doar dintr-un loc, de la cei care coordoneaza televiziunea cu sediul in Cluj, numita Look”, a afirmat Cozmin Gușă.

Consultantul politic i-a mulțumit apoi patronului RCS & RDS, Zoltan Teszari, întrucât cel mai important “cablist” din România a fost primul care a preluat postul Realitatea Plus în grila de programe.

LĂSAȚI UN MESAJ