Cozmin Gușă contraatacă: Victor Ponta, Gheorghe Piperea, Sorin Ovidiu Vântu sunt „mușchetarii lui Coldea”

Cozmin Gușă, ”Veorica” Dăncilă este urmărită de baftă

Cozmin Gușă a răspuns atacurilor lansate în ultimele zile la adresa sa de câteva personaje al căror nume a fost legat, la un moment dat, de patronul Realitatea Media, proaspăt reînscris în PSD.

Într-un  interviu în exclusivitate pentru EVZ, Cozmin Gușă, îi numește pe Victor Ponta, avocatul Gheorghe Piperea și pe Sorin Ovidiu Vântu, “mușchetarii lui Coldea” și face dezvăluiri despre activitatea politică sau profesională a acestora.

Analistul politic spune că Victor Ponta, Gheorghe Piperea și Sorin Ovidiu Vântu sunt „trei băieți” care funcționează într-un sistem controlat de Florian Coldea, fie direct, fie prin intermediari. „Chiar aș putea să le spun, prin comparație, mușchetarii lui Coldea”, a declarat Gușă, în exclusivitate pentru EVZ.

Cozmin Gușă, despre Ponta: Acest Aramis al lui Coldea

Victor Ponta l-a acuzat pe Gușă că a băgat Realitatea TV în faliment și a dat o gaură de 130 de milioane de lei în bugetul de stat. Mai mult, prin revenirea în PSD, „Cozmin Gușă o duce pe Viorica Dăncilă la Sorin Ovidiu Vântu la Spa, în ultima săptămână a alegerilor prezidențiale, situație în care „Iohannis poate să doarmă liniștit”, pentru că „Gușă lucrează pentru el”.

„Acest Aramis al lui Coldea, cu batistuțe și efeminat, apropo de personajul lui Dumas, care suferă de mitomanie, este disperat. Pro România este într-o stare proastă, el se folosește de sondaje mincinoase, precum rușinea de sondaj IMAS, pentru ca să  convingă partidul că Mircea Diaconu nu a fost o decizie proastă”, a fost replica lui Cozmin Gușă.

Analistul dezvăluie informații din culisele activității anterioare ale celui care azi conduce Pro România: „Victor,  cred că este și extrem de derutat în viața lui, în primul rând din cauza “sexului oral” pe care l-a practicat cu reprezentanții statului paralel încă dinainte de anul 2000, atunci când a fost recrutat. Și o să îl invit la o discuție, la un moment dat, dacă o să accepte, cu ofițerul care l-a recrutat, al cărui nume îl știu, pe care îl cunosc. Dar e prematur pentru Victor Ponta”.

Avocatul Gheorghe Piperea, avertizat cu o anchetă la Oltchim

Avocatul Gheorghe Piperea a intrat și el în vizorul lui Cozmin Gușă, după ce l-a acuzat pe acesta că este „un sinistru care se declară strateg, politician, patron tv, consultant si caghebist ratat”, cerând ANAF-ului să îi verifice averea.

„Gheorghe Piperea, în viziunea mea, este Porthos-ul lui Coldea, pentru că e, așa, mai gras și mai sărac cu duhul. Exact ca și personajul”, reacționează Gușă.

El ține să precizeze că poate fi oricând verificat de inspectorii fiscali. „Am fost verificat, am fost și parlamentar și, spre deosebire de el, averea mea e la vedere mereu. Nu sunt un om sărac, dar toată averea mea este la vedere”.

Dar, înainte să facă aceste cereri, Gușă îi recomandă lui Piperea „să se supună unui audit despre felul în care a administrat Oltchim-ul,  în perioada în care compania a fost distrusă și devalizată”, atenționând că „acolo este o bombă și o anchetă în desfășurare, a Realității Media, legată de felul în care a administrat Piperea, Oltchim”.

Sorin Ovidiu Vîntu, bătaia de joc a deținuților de la Rahova

Al treilea mușchetar al lui Coldea este Sorin Ovidiu Vântu, potrivit lui Gușă, „un Athos mai bătrânel și pervers”.

„E, într-un fel, ca personajul din celebrul cântec „Pușca și cureaua lată, ce bărbat eram odată”. Îl cunosc foarte bine, am fost și parteneri, are un comportament de abuzat în sistemul penitenciar. Și lui chiar i s-a întâmplat asta, înainte de 1989, dar nu o să intru în detalii pentru că nu sunt o țață ca el”, comentează Gușă.

„În orice caz, în ultima vreme, în penitenciar, am informații că a ajuns batjocura deținuților care și-au pierdut banii la FNI. Ceea ce nu este simplu pentru un om care se află în starea lui fizică și care, pentru un blid de mâncare ar vinde pe oricine. El, din punctul meu de vedere, este un amărât folosit în acest moment ca să latre în serie. Alaltăieri Ponta,  ieri, Piperea, azi SOV”,  a încheiat, Cozmin Gușă ,prezentarea celor „trei mușchetari ai lui Coldea”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ