COVID-19 a ajuns la Primăria Brăila. Un angajat, depistat pozitiv

sursa : Facebook
sursa : Facebook

Un nou caz de infectare cu COVID-19 a apărut în Brăila, județul care în urmă cu două săptămâni raporta zero cazuri de îmbolnăvire cu noul virus. Este vorba de un salariat al Primăriei orașului Brăila. Anunțul a fost făcut, pe Facebook,  de primarul Marian Dragomir.

Potrivit edilului, persoana care a fost confirmată pozitiv lucrează la Direcția de Strategii a Primăriei Brăila. Bărbatul s-a simțit rău și a făcut testul pentru depistarea virusului la o clinică privată. Joi, el a primit rezultatul și a fost transportat la spital.

„Un angajat al Directiei de Strategii de la Primaria Braila a fost confirmat cu COVID

1. Acesta isi desfasoara activitatea intr-o alta cladire a Primariei Braila

2. Din data de 11.05.2020, de cand s-a simtit rau este in izolare la domiciliu. Alti 3 colegi sunt in izolare din 08.05.20202 si din 11.05.2020.

3. Au contactat medicul de familie pentru a anunta starea de sanatate

4. Au primit medicamentatie pentru problemele medicale semnalate

5. Un coleg a facut pe propria cheltuiala la un laborator privat testul pentru COVID si a fost confirmat pozitiv, azi 21.05.2020

6. Procedura in cadrul Primariei Braila a fost respectata – la primul posibil simptom colegii au mers acasa si au anuntat medicul de familie. Birourile au fost preventiv dezinfectate.

7. De la data confirmarii 21.05.2020, toti colegii de la Directia de Strategii vor sta in izolare la domiciliu, au instalat o aplicatie pe calculatoarele de serviciu pentru a putea lucra de acasa si a avea acees la documente”, a transmis primarul Brăilei, Marian Dragomir, pe Facebook.

Potrivit aceleiași surse, Direcția de Sănătate Publică a început o anchetă epidemiologică. De începutul epidemiei, în Brăila nu au fost raportate decât 20 de cazuri. De asemenea, în județ nu a fost înregistrat niciun deces din cauza noului virus.

Caz nou de infecție cu COVID-19 la Brăila. Este un muncitor de la CFR

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here