Coronavirus în familie în Dâmbovița. Al doilea caz de COVID-19 într-o localitate din județ

FOTO: geralt/Pixabay.com
FOTO: geralt/Pixabay.com

Coronavirus în familie în Dâmbovița. Un nou caz de coronavirus, înregistrat în localitatea Corbii Mari, județul Dâmbovița. Potrivit declarațiilor lui Ionuț Bănică, primarul comunei Corbii Mari, ar fi vorba de soția bărbatului din localitate care a fost confirmat în urmă cu două zile cu coronavirus.

Coronavirus în familie în Dâmbovița

Potrivit primarului Ionuț Bănică, în localitatea Corbii Mari sunt în izolare 106 de persoane care stau în 22 de gospodării. După confirmarea primului caz,  Primăria a adoptat  o hotărâre a Comitetului Local pentru Situații de Urgență, prin care au fost stabilite un set de măsuri.

Primarul a mai declarat că patru persoane au fost transportate la Târgoviște, unde  li s-au făcut testele. Două persoane au revenit acasă, fiind în izolare  izolare iar o persoană a rămas în spital, la Târgoviște, urmând să repetă testul. 

Primarul Ionuț Bănică susține că o persoană a ieșit pozitivă. El spune că acest lucru a reieșit din discuțiile pe care le-a avut cu membrii familiei. El afirmă că nu are o confirmare oficială de la DSP sau de la Prefectură.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here