luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCornel Pieptea: 1.300 de angajaţi de la PMB, Palatele Brâncoveneşti şi Cimitire...

Cornel Pieptea: 1.300 de angajaţi de la PMB, Palatele Brâncoveneşti şi Cimitire nu-şi primesc salariile la timp

-

angajaţi

Aproximativ 1.300 de angajaţi ai Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, ai Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti şi ai aparatului propriu al Primăriei Municipiului Bucureşti nu-şi vor primi salariile la timp, din cauza lipsei dreptului de semnătură, a declarat joi viceprimarul Capitalei Cornel Pieptea.

Conducerea aparatului propriu din PMB a găsit soluţii pentru deblocarea unor sume pentru salarii, însă doar cei angajaţi la RATB vor primi banii integral, cei din sistemul de termoficare vor primi o parte, iar ceilalţi vor fi plătiţi la sfârşitul săptămânii viitoare, a precizat Pieptea.

El a scris pe pagina sa de Facebook că starea de incertitudine privind plata salariilor celor aproximativ 20.000 de angajaţi ai Primăriei Capitalei şi ai regiilor autonome de transport şi termoficare s-a clarificat. „Alături de conducerea aparatului propriu din Primăria Capitalei, am identificat soluţiile pentru ca sumele de bani să poată fi deblocate şi virate la timp, cu atât mai mult cu cât săptămâna viitoare va începe şi anul şcolar. Angajaţii regiei de transport vor primi salariile integral, iar cei din sistemul de termoficare vor primi o parte din drepturile salariale. În lipsa primarului general, a directorului economic şi a directorilor unor instituţii subordonate, angajaţii Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane, Centrului Cultural Palatele Brâncoveneşti şi ai aparatului propriu al Primăriei Capitalei nu-şi vor primi salariile la timp. Vorbim despre despre circa 1.300 de angajaţi”, a anunţat Pieptea.

Viceprimarul le mulţumeşte angajaţilor pentru înţelegere şi îi asigură că nu existenţa fondurilor este problema, ci doar dreptul de semnătură autorizată, iar până la sfârşitul săptămânii viitoare absolut toţi cei angajaţi în subordinea Primăriei îşi vor primi salariile integral.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...