Copil împușcat din greșeală de polițiști

FOTO: fsHH/Pixabay.com
FOTO: fsHH/Pixabay.com

Un copil de 13 ani a fost împușcat din greșeală de polițiștii din Tulcea. Glonțul tras de oamenii legii, care urmăreau un șofer care încălcase legea, a ricoșat în abdomenul copilului.

Copilul mergea cu  bicicleta când polițiștii au tras focul. Glonțul a ricoșat din pavaj în stâlp iar din stâlp în abdomenul copilului. Copilul rănit a fost dus cu ambulanța la Spitalul Județean Galați pentru a fi operat. El nu este într-o stare gravă, potrivit g4media.ro.

„În fapt, polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene Tulcea, în timp ce își desfășurau activitățile de serviciu pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea, ar fi oprit în trafic un conducător auto, care nu deținea permis de conducere. Acesta a fugit de la locul opririi în trafic.

În cursul zilei de 11 decembrie a.c., un agent de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Tulcea, Serviciul Rutier, a sesizat prin apel 112 un incident produs pe raza localității Turcoaia, județul Tulcea.

Aflați în urmărirea conducătorului auto, unul dintre polițiști a efectuat focuri de avertisment în plan vertical și ulterior asupra persoanei în cauză, provocându-i leziuni la nivelul gleznei unui membru inferior.

De asemenea,  în urma focurilor de armă, unul dintre gloanțe ar fi ricoșat, lovind un minor de 13 ani, care se afla pe o stradă lăturalnică.

A fost solicitat sprijinul echipajelor de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale celor două persoane în cauză.

Din cercetări, a reieșit că bărbatul urmărit a mai fost cercetat pentru conducere fără permis, de asemenea, astăzi, la momentul opririi în trafic, fiind sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,37 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări”, a transmis Poliția.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here