Copil atacat ziua, pe stradă, de câinii fără stăpân

foto, sursa: banatul, azi
foto, sursa: banatul, azi

Incident grav în orașul Năvodari. Câinii fără stăpân au atacat în plină zi un copil care se întorcea de la şcoală.

Incidentul a avut loc în parcarea unui bloc , atunci când copilul s-a apropiat, fără să își dea seama, de mai mulți câini comunitari.

Unul dintre câini l-a atacat violent . Doar prezența de spirit a vecinilor a făcut că micuțul să scape cu viață.

Băiatul s-a prăbuşit pe asfalt

Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum copilul a intrat în parcare, în drumul spre casă. Când s-a apropiat de un grup de câini fără stăpân , ei au devenit agresivi. Patrupezii l-au atacat pe băiatul care s-a prăbuşit pe asfalt. Mai mulţi vecini care au văzut incidentul au sărit în ajutorul copilului.

“Am auzit lătrat de câini, un ţipăt de copil, am apucat să ies la geam, să ţip, să urlu, că să sperii. Au mai ieşit nişte vecini de aici din spate, este o problemă mai veche.”, a povestit Daniel Stroe, martor

Zona este cunoscută de localnici că fiind una periculoasă. Acest lucru deoarece este frecventată de zeci de câini comuntari, care îi pun în pericol pe copii. Unii părinţi au ajuns în situaţia în care nu ies din case decât cu dispozitive electronice care să gonească patrupedele agresive.

Poliţia locală Năvodari, sesizată de incident

Poliţia locală Năvodari a fost sesizată asupra incidentului. Iar angajaţîi instituţiei susţîn că situaţia este sub control.

“Poliţia locală Năvodari a fost sesizată cu privire la acest caz, la faţa locului poliţiştii nu au găsit copilul şi nici câinii fără stăpân, martorul de la faţa locului a declarat agenţilor de poliţie că băiatul este în regulă şi că a revenit la locuinţa să”, a declarat Elena Aftene, purtător de cuvânt primăria Năvodari, potrivit stirileprotv.ro.

Locuitorii din zona speră totuşi că angajaţîi serviciului local de ecarisaj să strângă câinii fără stăpân.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here