Conturile Jandarmeriei Bucureşti, poprite din cauza proceselor cu protestatarii din Piața Victoriei. Ce spune Jandarmeria

Sursa; Foto Jandarmeria , Facebook
Sursa; Foto Jandarmeria , Facebook

Conturile Jandarmeriei Capitalei au fost poprite în urma unei acţiuni a executorilor judecătoreşti, după ce a pierdut mai multe procese cu protestatarii care s-au aflat în Piaţa Victoriei pe data de 10 august 2018.

Protestatarul Cristian Dide a anunţat, joi, că asociaţia pe care o reprezintă, Evoluţie în Instituţie, are de primit cheltuieli de executare din partea Jandarmeriei Bucureşti, în urma proceselor câştigate de protestatarii amendaţi de Jandarmerie pe 10 august. Pentru că acest lucru nu s-a întâmplat, conturile Jandarmeriei Capitalei au fost poprite, potrivit digi24..

„Ştiu că nu este un Breaking News. Dar am poprit conturile Jandarmeriei Bucureşti”, a scris Cristian Dide pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Jandarmeria

La rândul ei, Jandarmeria a precizat că instituţia şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită.

„Cu privire la informaţiile apărute în spaţiul public privind poprirea emisă pe conturile Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, facem următoarele precizări: în conformitate cu dispoziţiile legale în vigoare, instituţia noastră şi-a îndeplinit obligaţiile stabilite de către instanţele de judecată privind plata cheltuielilor de judecată, anterior emiterii dosarelor de executare silită. Precizăm că au fost transmise documentele care dovedesc îndeplinirea obligaţiilor către executorul judecătoresc pentru rezolvarea de îndată a acestei situaţii”, se arată într-o informare a Biroului de presă al DGJMB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.