Continuă montarea separatoarelor de sens pe DN 1. Unde și când vor fi restricții de circulație

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunțat miercuri că au fost finalizate lucrările de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton pe DN 1, pe sectorul din zona pasajului Ikea.

Începând de vineri, 5 august, ora 22,00, lucrările de montare a separatoarelor de sens de tip parapete rigid prefabricat din beton vor continua pe DN 1, în zona pasajului rutier Metro. Următoarea etapă de montare a parapetelor rigide prefabricate din beton se va desfăşura pe pasajul de la km 12+384 – Zona Otopeni.

Pe pasaje se montează parapete rigide din beton, iar în pe drum parapete metalice, iar lucrările executate vor afecta ambele căi de circulație şi vor fi închise benzile centrale, astfel încât circulația se va desfășura doar pe două benzi pe sens. CNADNR precizează că în zilele de sărbători legale nu vor fi executate lucrări, nefiind instituite restricții de circulație.

În rest, lucrările se desfășoară doar pe perioada nopții. CNADNR, împreună cu Poliția Rutieră au stabilit ca toate aceste lucrări să se desfășoare în anumite intervale orare, când traficul este mai scăzut, astfel încât impactul lucrărilor asupra celor care tranzitează zona să fie cât mai mic.

„Facem apel în continuare la șoferi să circule cu respectarea regulilor de circulație, mai ales cu viteza legală, pentru că montarea acestor parapete nu va exclude producerea de accidente cauzate de viteza excesivă”, se mai arată în comunicatul companiei de drumuri.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here