Constanța. Șofer transformat în agent de circulație

Sofer trafic
Sofer trafic

Un șofer din Constanța, exasperat de haosul dintr-o intersecție în care semafoarele nu funcționează, a coborât de la volan și a început să dirijeze circulația.

Ceilalți participanți la trafic au respectat indicațiile bărbatului din mijlocul intersecției dintre Bulevardul Alexandru Lăpușneanu cu strada Soveja din Constanța. Momentul a fost surprins de un alt șofer, care aștepta în coloană.  Potrivit imaginilor, bărbatul dirijează traficul cu seriozitate. Când vede că nu este ascultat, se enervează și intră în dialog cu șoferii „indisciplinați”. Sistemul de semaforizare din intersecția respectivă a fost oprit total începând de sâmbătă seara, potrivit .digi24.ro.

„Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului. Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră”, au transmis, zilele trecute, reprezentanții Primăriei Constanța.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.