Consilier local din Eforie, arestat în SUA! Ce acuzații i se aduc

Un consilier local din Eforie, Virgil Negru, este arestat în SUA alături de alți zeci de români, fiind acuzat că ar fi furat banii de ajutoare a persoanelor cu venituri mici din California.

Virgil Negru, în vârstă de 40 de ani, a stat ultimele 69 de zile în arest la aproximativ 6.600 de mile de casă, în închisoarea principală din comitatul Ventura. El este acuzat că a încercat să fure bani destinați californienilor cu venituri mici, potrivit g4media.ro.

Pe 1 aprilie, în jurul orei 8 dimineața, poliția din Simi Valley, care supraveghea un bancomat, l-a arestat pe Virgil Negru, care ar fi deținut carduri false încărcate cu fonduri ale contribuabililor. El se află printre zecile de cetățeni români care au venit recent în regiune pentru a fura bani și bonuri de masă, spun autoritățile. Românii sunt atrași de numărul mare de persoane care beneficiază de asistență publică și de securitatea slabă a cardurilor pe care statul le folosește pentru a distribui banii. Începând din primăvara anului trecut, cel puțin 60 de persoane – aproape toate cu legături cu România – au fost arestate sau acuzate de suspiciuni de furt cu carduri EBT falsificate în sudul Californiei, potrivit înregistrărilor din instanțe și oficialilor din domeniul aplicării legii. Un traducător român de la tribunalul din regiune spune că nu au avut niciodată atât de mult de lucru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.