Mesajul lui Victor Negrescu la Congresul PES de la Madrid, unde se duc Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Congresul PES de la Madrid Victor Negrescu a demisionat

Președintele PSD, Liviu Dragnea, va participa la Congresul PES de la Madrid, alături de premierul Viorica Dăncilă și de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb.

Mesajul fostului ministru al Afacerilor Europene și președinte al PES Activists Romania la Congresul PES de la Madrid este axat pe noul Contract social pentru Europa propus de Partidul Socialiștilor Europeni. Congresul va avea loc în perioada 22-23 februarie, iar Liviu Dragnea urmează să plece vineri spre Madrid.

„Cu ocazia Congresului de la Madrid, stânga europeană își va prezenta programul politic pentru viitorul Parlament European. Noul Contract social pentru Europa propus de Partidul Socialiștilor Europeni, reprezintă o sinteză a mesajului pentru egalitate și sustenabilitate al stângii europene. Practic stânga europeană va începe la finalul acestei săptămâni campania pentru Parlamentul European. Alegerile pentru legislativul european sunt astăzi mai importante ca niciodată în ceea ce înseamnă modul în care se va contura viitorul Uniunii Europene. Stânga românească trebuie să își mobilizeze toate resursele și să se prezinte ca de fiecare dată cu candidați credibili, buni profesioniști, pro-europeni și cu contacte bune în Europa”, este mesajul lui Victor Negrescu la Congresul PES de la Madrid, făcut prin intermediul Cetățeanul.net.

La Congresul PES de la Madrid vor participa și ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și mai mulți reprezentanți ai PES Activists România. În ultimele zile, presa a speculat că PSD va fi marele absent de la Congresul PES de la Madrid, însă nu este așa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here