Conflict de proporții în județul Dâmbovița! Agresori potoliți de polițiști și mascați cu focuri de armă

FOTO: Poliția Română/Facebook

Conflict de proporții produs sâmbătă seară, în localitatea Nucet din județul Dâmbovița. Un bărbat a fost agresat puternic de patru persoane în urma unui conflict spontan.

Bărbatul se ducea la gară pentru a -și aștepta soția Acesta se deplasa spre gară pentru a-și aștepta soția când a fost atacat. Un alt bărbat care s-ar fi dus să vadă scandalul a fost rănit în zona brațului cu un obiect ascuțit.

Polițiștii și mascații au intervenit în forță pentru opri cearta violentă. Ei au tras și focuri de armă pentru a stopa scandalul. Agresorii au fost reținuți pentru 24 de ore .

“Patru bărbați bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de lovire și tulburarea ordinii și liniștii publice, reținuți de polițiști

Bărbat agresat de mai multe persoane

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat de mai multe persoane.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție pentru aplanarea conflictului.

Citiți și: Fratii Dedeman se pregatesc de o noua afacere bomba. Investitie de peste 20 de milioane de euro_

Din cercetări a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, patru bărbați, în timp ce se aflau pe drumul județean 722, pe rază localității Nucet, ar fi agresat fizic un alt bărbat. Ei ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. Totodată, în timpul conflictului o altă persoană, care nu deținea permis de conducere, s-ar fi deplasat în zona respectivă cu un autoturism. El ar fi rănit, în zona brațului, cu un obiect ascuțit tăietor un bărbat, Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Agresorii, reținuți pentru 24 de ore

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore. Ei sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Faptele sunt prevăzute de art. 193, art. 371 și art. 355 din Codul Penal. Ei vor fi prezentați, pe parcursul zilei de mâine, Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Polițiștii continuă verificarile sub coordonarea procurorului de caz. La finalizarea acestora se va propune soluție prin unitatea de parchet competentă, comunică IPJ Dâmbovița.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here