VIDEO James Hetfield, ”fan” Gabriela Firea. Ce a apărut pe YouTube după concertul Metallica

După concertul Metallica de la București, trupa a lansat pe YouTube un clip video. Intitulat ”Metallica: Mulţumim, Bucureşti!”, imaginile arată mai multe clădiri şi monumente cunoscute din inima Capitalei şi câteva secvenţe cu formaţia de heavy metal din Statele Unite la concertul susţinut pe Arena Naţională pe 14 august.

Postat la o zi după concertul de succes în care trupa a reprodus melodia Iris „De vei pleca”, clipul de mulţumire a adunat în câteva ore peste 9.800 de vizualizări şi peste 1.000 de like-uri. Coloana sonoră aleasă pentru a însoţi imaginile este celebra melodie ”Nothing Else Matters”, interpretată de o orchestră simfonică.

După concertul Metallica, imagini din Piața Unirii

În clip au fost incluse cadre realizate în Piaţa Unirii, în faţa Palatului Parlamentului, la Sala Palatului, Ateneul Român şi Parcul Cişmigiu, dar şi la Arcul de Triumf. Totodată, în imagini se mai pot vedea muncitorii care au lucrat la montatul scenei de pe Arena Naţională şi momente din concertul desfăşurat miercuri.

Clipuri asemănătoare cu cel din Bucureşti au fost făcute şi în mai multe oraşe din lume în care formaţia americană a susținut concerte, printre care Amsterdam şi Moscova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here