Concert la Sala Palatului dedicat lui Luciano Pavarotti. De unde se mai pot cumpăra bilete

Duminică, 22 octombrie 2017, de la ora 20:00, pe scena Sălii Palatului din București, are loc spectacolul Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage.

Belcanto este un concept gândit de Luciano Pavarotti, concept pe care artistul nu a mai apucat să-l aducă sub lumina reflectoarelor. Cu toate acestea, Fundaţia „Luciano Pavarotti” în colaborare cu „ArsLab/Sinfonica” a concretizat ideea într-un spectacol de înaltă clasă care poartă în întreaga lume tenori, soprane, baritoni, mezzosoprane, balerini şi instrumentişti pentru a face cunoscută moştenirea lui Luciano Pavarotti „The Luciano Pavarotti Heritage”.

Spectacolul ajunge şi pe scenele din România cu sprijinul Ambasadei Italiei din România, al Asociaţiei Amici Della Musica şi M TIME Entertainement. Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage este un spectacol conceput pe mai multe teme, cu scopul de a prezenta istoria belcanto în lume. Călătoria muzicală porneşte din Florenţa lui Lorenzo di Medici şi ajunge până la hiturile pop şi rock din zilele noastre.

Programat iniţial pe 28 martie 2017 şi ulterior pe 24 octombrie 2017, spectacolul a fost reprogramat din motive independente de voinţa organizatorilor sau a artiştilor, pe 22 octombrie 2017.

Biletele pentru concertul Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage, ce va avea loc pe 22 octombrie 2017, la Sala Palatului din Bucureşti, sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă.

Categorie Preţ
Categoria VIP 350 lei BILETE
Categoria I 250 lei BILETE
Categoria II 175 lei BILETE
Categoria III 100 lei BILETE

Concertul Belcanto – The Luciano Pavarotti Heritage de la Sala Palatului din Bucureşti are loc cu sprijinul Ambasadei Italiei din România, al Asociaţiei Amici Della Musica şi M TIME Entertainement.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.