DOCUMENTE BD la munte și la mare. Concediu pe bani publici la Primăria Sectorului 2

concediu pe bani publici USR contestă taxa de habitat
Primaria Sectorului 2

20 de angajați ai Primăriei Sectorului 2 din București vor beneficia de un concediu pe bani publici la munte, chiar de 8 martie, Ziua Femeii.

”Cursurile pentru autorități publice revin. Fiind iarnă, nu se țin la mare, ci la munte. Astăzi despre Primăria Sectorului 2 care merge de 8 Martie la Sinaia. Pentru 20 de persoane cursul costă 21 mii lei, iar cazarea 46 de mii”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook Banii Noștri, care este însoțită și de documentele doveditoare.

Că este vorba de fapt despre un concediu pe bani publici o arată discrepanța dintre suma alocată cazării și cea cursului propriu-zis -–dublă. Este binecunoscut faptul că Sinaia este una dintre cele mai scumpe stațiuni de pe Valea Prahovei, atât la tarifele de cazare, cât și la costul unei mese la restaurant.

Concediu pe bani publici și la Primăria Sectorului 3

Nu este pentru prima oară când o primărie din București le oferă gratis angajaților concedii la munte și la mare.

Nu mai devreme de săptămâna trecută, consilierul local din partea USR Liviu Mălureanu acuza că au avut loc vacanțe pe bani publici la Sectorul 3, de care au beneficiat atât consilierii PSD și ALDE, cât și cei de la PNL și PMP.

”Anul trecut atrăgeam atenția în Consiliul Local asupra unei practici deloc ok, dar împământenită de ani de zile în cadrul administrației locale: cursurile de pregătire care au loc la munte și la mare și despre care presa spune că de fapt ar fi concedii mascate. În cazul Sectorului 3, cei care au <studiat> la munte și la mare au fost consilierii locali dar și membrii CA din cadrul firmelor Primăriei Sector 3 si în jurul cărora sunt deja numeroare controverse. Interesant este că la aceste cursuri la munte și la mare au participat împreună atât consilierii PSD-ALDE, cât și <opoziția> PMP și PNL”, se arată în postarea de pe Facebook a lui Liviu Mălureanu despre acest concediu pe bani publici la Sectorul 3.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.