Complex rezidenţial de 30 milioane de euro, lângă Herăstrău

Ziua Marinei în Parcul Herăstrău iluminatul din Parcul Herăstrău 1 Iunie festivalul copiilor

complex rezidenţialDezvoltatorul SKV Properties, cu acţionari români, a început construcţia unui complex rezidenţial de lux, în apropiere de parcul Herăstrău, care presupune o investiţie de 30 milioane de euro.

Proiectul, denumit Gafencu, urmează să fie finalizat în primul trimestru al anului 2016 şi va fi cel mai înalt ansamblu rezidenţial dezvoltat în apropierea parcului Herăstrău, fiind structurat pe 11 etaje, informează Mediafax.

Acest complex rezidenţial va avea o suprafaţă totală de 35.000 mp şi va include 110 apartamente cu 2, 3, 4 şi 5 camere, 175 de locuri de parcare şi facilităţi precum SPA, piscină, sală de fitness, loc de joacă pentru copii sau pază. „Acesta este cel mai mare proiect de lux dezvoltat după 2008 şi se adresează acelor cumpărători care n-au fost convinşi nici de preţurile foarte mari din complexurile realizate în anii de boom şi cu atât mai puţin de proiectele actuale dezvoltate în piaţă”, a declarat Andreea Comşa, managing director Premier Estate, firma care promovează proiectul.

Preţurile în complex pornesc de la 1.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 2-5, ajungând la 2.500 euro/mp (TVA inclus) pentru apartamentele situate la etajele 6-8. Astfel, preţurile totale pleacă de la 139.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament cu 2 camere şi pot ajunge la 700.000 euro (TVA inclus) pentru un apartament situat la etajul 8 al complexului.

Firma SKV Properties este deţinută cu participaţii egale de Anghel Ciprian Ioan şi Anghel Cristina Mihaela.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here