Compania de salubrizare a Sectorului 5 a obținut noi certificări internaționale privind sistemele de management în domeniul colectării deșeurilor

FOTO: manfredrichter/Pixabay.com
FOTO: manfredrichter/Pixabay.com

Operatorul care asigură serviciile de salubrizare din Sectorul 5, SC Salubrizare Sector 5 SA, a obținut două noi certificări internaționale privind sistemele de management în domeniul colectării deșeurilor nepericuloase.

Prin urmare, compania SC Salubrizare Sector 5 SA (având ca acționar majoritar Consiliul Local Sector 5) a intrat în marea familie a celor care respectă standardele internaționale privind sistemele de management al calității, respectiv management de mediu.

„Prin obținerea celor două certificări ISO 9001:2015 și ISO 14001:2015, Compania SC Salubrizare Sector 5 SA este singurul operator cu capital de stat acreditat care respectă criteriile pentru un sistem de management al calității și sistem de management de mediu.

Practic, ne asigurăm că serviciile oferite cetățenilor în domeniul salubrizării respectă cerințele acestora, fiind îmbunătățite în mod constant pentru a crea premisele unei dezvoltări  durabile, în acord cu creșterea performanțelor de protecția mediului”, a declarat primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Prin implementarea acestor standarde de management în domeniul deșeurilor nepericuloase, operatorul de salubritate din Sectorul 5 s-a angajat să realizeze un echilibru între mediu, societate și economie pentru a îndeplini nevoile de calitate prezente fără a compromite capacitatea generațiilor viitoare de a-și îndeplini propriile lor nevoi.

Pe lângă avantajele de mediu, implementarea unui sistem de management de mediu conduce, de asemenea, la rentabilizarea companiei beneficiare prin reducerea utilizării materiilor prime și a resurselor, reducerea consumului de energie precum și a costurilor pentru eliminarea deşeurilor.

În asociere cu utilizarea resurselor regenerabile și promovarea unor produse competitive, cetățenii Sectorului 5 devin utilizatorii unor servicii optime furnizate de o companie apreciată pe piața de profil.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here