Comandament de urgență la Primăria Capitalei, după furtună. Bilanțul vremii nefavorabile

Primăria Capitalei proiecte comune

Un Comandament de urgență care monitorizează efectele produse de fenomenele meteo nefavorabile (ploaie, vânt și descărcări electrice) a fost constituit la Primăria Capitalei, după ce au fost semnalate mai multe incidente.

Astfel, circulația tramvaielor pe linia 41 a fost întreruptă aproximativ două ore, transportul călătorilor fiind asigurat în acest interval cu o linie specială de autobuz (641), patru copaci au căzut, înregistrându-se și semafoare defecte, ca urmare a vremii nefavorabile, potrivit unui comunicat dat publicității de Primăria Municipiului București (PMB).

Până la ora 16,30 au fost consemnate următoarele incidente: un copac a căzut pe o mașină pe strada Petre Crețu nr. 1, un altul s-a prăbușit pe b-dul Mărăști, intrare Spital Elias, ceilalți doi pomi căzând pe str. Caraiman/str. Paraschiva Gherghel, respectiv pe șos. Gheorghe Sisești nr.145. Totodată, s-au înregistrat semafoare defecte pe str. Brașov/b-dul Timișoara, Piața Presei Libere, str. Ceahlău/Calea Crângași.

La intersecția bulevardului Ghencea cu strada Brașov s-a produs o avarie la rețeaua de contact a tramvaiului 41, ceea ce a determinat întreruperea circulației pe ambele sensuri. „Menționăm că nu au fost înregistrate victime omenești, iar sesizările au fost transmise pentru remediere urgentă. Circulația tramvaielor pe linia 41 a fost reluată după aproximativ 2 ore. Pe timpul întreruperii, transportul călătorilor a fost asigurat cu o linie specială de autobuz”, se mai arată în comunicatul PMB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here