CNADNR vrea închiderea totală a circulației pe podul de la Agigea

Circulația pe podul de la Agigea ar putea fi închisă integral de la 1 septembrie. Asta pentru că CNADNR nu reușește să finalizeze în termen lucrările de reabilitate.

Directorul general al Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România, Cătălin Homor, promite că traficul va fi reluat, în condiții normale, pe două benzi, până la finele anului.

”Podul de la Agigea e un pod a cărui reabilitare a început de foarte mult timp. Lucrările au fost sistate în 2014, deci e o problemă istorică acolo. De la începutul anului, podul de la Agigea a fost pe lista mea de priorități top 3 (alături de groapa de pe autostrada Sibiu Orăștie și DN 76 Deva Oradea). De la 1 septembrie avem în plan închiderea totală a circulației pe acest pod și să se intre în plin cu lucrări de execuție. Mai sunt două hobane de schimbat și până la sfârșitul anului să redeschidem traficul în condiții normale, pe două benzi, în condiții de siguranță. În paralel cu deschiderea traficului, vor mai fi lucrări de întreținere de genul protecții corozive, vopsitorii, dar se pot executa fără probleme”, a declarat duminică, într-o emisiune la Digi 24, directorul general al CNADNR, Cătălin Homor.

Acesta a anunțat, totodată, că Autostrada Soarelui va intra în reabilitare în martie 2017, cu traficul restricționat pe câte o bandă, dar lucrările vor fi gata până la începutul sezonului estival.

”Durata de viață a lucrărilor a expirat și după fiecare iarnă apar gropi în zonă. Mie nu îmi place cârpeala și în zona respectivă vom intra cu lucrări consistente, schimbarea întregului sistem rutier în profunzime. Nu va fi închisă, ci doar restricționat traficul pe câte o bandă. Acest lucru se va întâmpla din martie sau de la începutul sezonului de lucru 2017”, a precizat directorul CNADNR.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.