Cluj-Napoca: Emil Boc amână depunerea la PNL a candidaturii pentru un nou mandat de primar

metrou la Cluj

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, a amânat depunerea candidaturii pentru un nou mandat la alegerile locale din 2016, în cadrul procedurii interne a PNL, informează Mediafax. Edilul și-a motivat amânarea.

emil bocEmil Boc (foto0 a anunțat că trebuie să rezolve, mai întâi, problema deşeurilor şi să finalizeze proiectele cu fonduri europene.

Co-preşedintele PNL Cluj Daniel Buda a declarat, luni, că îl înțelege pe Emil Boc. “PNL nu pune, luni, candidaţii la alegerile locale, este o inventariere a potenţialilor candidaţi. Emil Boc a anunţat atât conducerea PNL Cluj, cât şi conducerea naţională a partidului că, în acest moment, este preocupat doar de problemele proiectelor cu fonduri europene de 150 de milioane de euro şi deşeurilor şi apreciază că ar fi prematură evaluarea unei candidaturi ferme. Este o abordare absolut responsabilă din partea actualului primar, dincolo de rigorile interne ale PNL, care înţelege că sunt chestiuni care trebuie rezolvate pentru a se putea continua o bună gospodărire a municipiului Cluj-Napoca. Este un comportament de om responsabil, vrea întâi să rezolve problemele stringente ale oraşului. Abordarea este urmare a experienţei administrative a lui Emil Boc”, a spus Buda.

El consideră că, în perioada următoare, Boc va rezolva problema deşeurilor şi va duce la bun sfârşit proiectele cu fonduri europene, astfel încât va candida anul viitor pentru un nou mandat.

La rândul său, vicepreşedintele PNL Alin Tişe a declarat că la BPN de luni nu se va lua nicio decizie privind desemnarea candidaţilor liberali la alegerile locale, fiind vorba doar despre o primă analiză.

LĂSAȚI UN MESAJ