Clotilde Armand: Afaceri, bani de la stat şi avere

Clotilde Armand

Candidata USR la Primăria Sectorului 1, Clotilde Armand, a fost subiectul unei ediţii a emisiunii „100% TU DECIZI” de la Realitatea Plus.

Jurnalistul Laurenţiu Botin a afirmat că europarlamentarul USR, care candidează pentru mandatul de primar al Sectorului 1, a fost conectată la banul public.

„Ca afacerist, nu a fost străină de banii de la stat. Firma Egis, pe care a condus-o în România până să fie votată, a avut legătură cu una dintre cele mai mari căpuşări a banului public: respectiv autostrada Bechtel. Mai exact, Egis a primit milioane de euro ca să supervizeze lucrările la autostrada Transilvania. (…) Acesta nu este singurul contract păgubos pentru statul român în care a fost implicată Clotilde Armand. În perioada 2005-2010, a lucrat ca manager executiv la Distrigaz Sud, pentru Bucureşti.

Din 2010 a ocupat funcţia de director of Innovation & New Markets pentru GDF Suez, în Paris. (…) La capitolul avere, în declaraţia depusă în iulie 2019, sunt trecute 12 loturi de teren pe numele său şi al soţului. Mai apar aici vreo două vile şi două apartamente – în total 700 mp locuibili. Mai deţine o colecţie de tablouri semnată de pictori români cu lucrări clasate în patrimoniul cultural naţional şi bijuterii pe care le-a autoevaluat la 3.000 de euro. În conturi a declarat că are puţin peste 300.000 de euro”, a spus Laurențiu Botin, citat de DC News.

CITEȘTE ȘI: Clotilde Armand, informații false pe afișele electorale

CITEȘTE ȘI: Clotilde și Nicușor Dan, minciuni gogonate despre pădurea Băneasa

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here