Clotilde Armand s-a pierdut în parcurile din Sectorul 1

Clotilde Armand

Pe principiul minciuna repetată obsesiv ajunge să aibă valoare de adevăr, Clotilde Armand continuă să susţină că prin adoptarea Planului Urbanistic Zonal al Sectorului 1 se urmărește transformarea Pădurii Băneasa şi a Parcului Herăstrău în cartiere de locuinţe.

Asta deşi ziarul Cetățeanul a demonstrat că tocmai PUZ-ul de sector va salva pădurea de mafia imobiliară.
Clotide Armand s-a rătăcit printre planșele PUZ-ului, dovedind că nu le înțelege. Planșele PUZ-ului arată că Pădurea Băneasa a fost trecută toată în categoria V1 EX – păduri și plantații forestiere în extravilan. Păi, o dată ce ai trecut pădurea în extravilan, nu este legal să construiești.

În consecință, tocmai noul PUZ pune la adăpost pădurea de mafia imobiliară.

Vom reveni cu detalii spectaculoase și despre Parcul Herăstrău.

Clotilde Armand vrea să ridice un cartier de blocuri

Clotilde Armand a anunțat recent că vrea să ridice pe 800 de hectare de teren „cel mai frumos cartier al sectorului 1”, pentru că „are o viziune”. Culmea, invocă tocmai necesitatea unui PUZ, plan pe care s-a străduit din răsputeri să-l blocheze.

Aici ar putea și trebuie să fie făcut cel mai modern și frumos cartier din Sectorul 1. De ani de zile, în acest loc proprietarii nu au voie să construiască pentru că nu există un Plan Urbanistic Zonal, pentru că trebuie aplicate soluții complexe de recadastrare și sistematizare. Este adevărat, eu m-am opus PUZ-ULUI COORDONATOR făcut de un tenor fără studii de arhitectură pentru că este o soluție proastă pentru toți locuitorii Sectorului 1, inclusiv pentru proprietarii din Băneasa Nord. Ce este făcut pentru mafioții imobiliari nu poate fi bun pentru locuitorii Sectorului 1. Aici trebuie un PUZ separat, special făcut pentru zona asta: cu piste pentru biciclete, cu spații verzi, cu zone de case, blocuri și centre de afaceri armonizate urbanistic. Un loc în care fiecare locuitor să își găsească locul și să se simtă fericit. Împreună putem face asta”, a scris pe Facebook Clotilde Armand.

Vezi video AICI.

CITEȘTE ȘI: Clotilde și Nicușor Dan, minciuni gogonate despre pădurea Băneasa

Candidata USR, conectată la ONG-urile care atacă proiectele din sectorul 1

Candidata USR a mizat pe un mesaj radical către electorat atunci când și-a lansat candidatura la Primăria Sectorului 1. Ea s-a arătat îngrijorată că sectorului îi lipsesc investițiile și este marcat de subdezvoltare, dar a omis să menționeze rolul ONG-urilor la care este conectată în frânarea sistematizării sectorului 1.

Asociațiile controlate de deputatul-activist Nicușor Dan, colegul de partid al franțuzoaicei, contestă pe bandă rulantă proiectele care ar putea dezvolta zona.

CITEȘTE ȘI: Firma lui Clotilde Armand încasează bani de la statul român pentru supervizarea unor lucrări inexistente

CITEȘTE ȘI: Românii suferă sau chiar mor, iar Clotilde Armand aleargă pe bandă şi înjură PSD!

Ce face franțuzoaica noastră în Parlamentul European

Așa se face că reprezentanții USR au blocat dezvoltarea sectorului 1, într-o campanie electorală furibundă, ajungând, practic, să-i sfideze chiar pe locuitorii  cărora le solicită votul.

Tema implicării proprii este însă discutabilă, în condițiile în care europarlamentara USR figurează pe pagina Parlamentului European cu o prezență individuală extrem de modestă, implicările sale fiind sporadice, de grup. De altfel, Clotilde Armand are o singură propunere de rezoluție individuală, la 15 mai 2020, referitoare la migrația lucrătorilor din spitale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here