luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăClotilde Armand critică modul în care Dan Tudorache vrea să facă rectificarea...

Clotilde Armand critică modul în care Dan Tudorache vrea să facă rectificarea bugetară la Sectorul 1

-

Consilierul USR Clotilde Armand a criticat miercuri pe Facebook modul în care primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, vrea să facă rectificarea bugetară.

“Primăria PSD din Sectorul 1 solicită un cec în alb Consiliului local pentru rectificarea bugetară. A treia tentativă de rectificare bugetară în Sectorul 1 a fost înaintată astăzi consilierilor locali fără nici un document însoţitor. O documentaţie nesemnată a fost transmisă abia la începerea şedinţei de Consiliu local. Este inexplicabil cum bugetul prevăzut la începutul anului nu poate fi calibrat pentru a asigura cheltuielile obligatorii. Vom analiza propunerile concrete ale primăriei privind noua iniţiativă de rectificare bugetară şi vom reveni cu informaţii privind modul în care înţelegem să fie cheltuiţi banii publici în Sectorul 1”, a scris Clotilde Armand pe reţeaua de socializare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

VIDEO Donald Trump a fost împușcat în ureche, la un miting electoral:„Am simţit imediat glonţul sfâşiindu-mi pielea”

0
Donald Trump a fost victima unei tentative de asasinat, la un miting electoral în statul Pennsylvania. Fostul președinte al SUA a fost împușcat în ureche, însă viața lui nu este pusă în pericol. Atacatorul a fost un bărbat în vârstă...