Clotilde Armand aruncă în aer siguranţă Spitalului de Copii Grigore Alexandrescu/ Manager: Nu se poate vorbi cu doamna primar!

Clotilde Armand

Alexandru Ulici, managerul Spitalului de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, este foc și pară pe primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, după ce aceasta a tăiat finanțarea unității medicale: „Nu se poate discuta cu doamna primar!”.

Patru dintre cele mai mari și importante spitale din București și din țară au rămas fără finanțarea de la Primăria Sectorului 1, după o decizie a primarului Clotilde Armand.

Managerul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, Alexandru Ulici, a comentat hotărârea luată de primarul și consilierii PNL și USR-PLUS din Sectorul 1: „Nu prea înțelegem decizia, nici temeiul legal al ei. Spitalele din București au trecut, din 2002, în proprietatea publică a Municipiului București. Noi nu putem întreține clădirile pe care le avem. Noi primeam bani de ultilități, gaze și lumină, dar cel mai important era ce se întâmpla asupra clădirilor, verificările generatoarelor și aparaturii din ATI, ignifugare, verificarea centralelor termice și altele. Eu sper să nu fie așa ceva, să se răzgândească, altfel vom avea un gol de 4 milioane de lei.

La minister mi s-a spus că toate clădirile vor fi trimise la Primăria Municipiului București. Ministerul, chiar dacă e ordonator principal de credite, nu de poate da bani.

Nu se poate discuta cu doamna primar! Nu poate fi găsită! Eu nu am reușit. Ce poate fi de spus? Să nu lase copiii deoparte. Noi tratăm peste 20.000 de copii pe an, consultăm peste 800 de copii pe zi.

A retras din membrii personalului de pază fără să ne anunțe. Putea să găsească o soluție. Noi nu putem lua servicii de pază nici prin achiziții directe. Am rămas fără pază pe timpul nopții.”, a declarat, miercuri, Alexandru Ulici.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here