Clanul Fabian, luat pe sus de mascaţi! Temuţii interlopi s-au reactivat după 7 ani

Sunt descinderi chiar în aceste momente la una dintre cele mai temute grupări din Capitală.

Mascații au intervenit în forță la clanul Fabian, unde mai mulți lideri ai grupării au fost săltați de oamenii legii și duși la audieri.

Este vorba despre mai multe capete importante din cadrul clanului Fabian care au ajuns în această dimineață în mâinile polițiștilor. Se pare că aceștia conduceau afaceri ilegale care le aduceau un profit enorm, spun anchetatorii.

CITEŞTE ŞI: DIICOT a luat pe sus interlopii din clanul Ghenosu: Marea Britanie a intervenit

Pe numele celor din clanul Fabian sunt acuzații de prostituție, cămătărie, tâlhărie, trafic de droguri și înșelăciune. Mai mult decât atât se pare că aceștia ar avea o legătură strânsă cu un alt grup cunoscut și temut din Capitală.

Şi-au reluat activitatea

În urmă cu 7 ani clanul Fabian a fost destructurat. Membrii acestei grupări au fost închiși însă, după ce și-au isprăvit pedepsele, activitatea infracțională a fost reluată.

Agenții au fost însoțiți și de câini pentru a căuta droguri, pentru că au existat pe surse astfel de informații, însă nu au fost găsite la domiciliul acestora nici droguri, nici arme letale.

Anchetatorii spun că este important faptul că a fost reținut în această dimineață chiar șeful clanului Fabian.

Din primele informații se pare că veniturile celor din clanul Fabian provin integral din activități ilegale. Niciunul dintre aceștia nu a declarat până în acest moment sursa de venit.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.