Ciucă, în război cu hackerii: Antivirusul rusesc, interzis în calculatoarele bugetarilor!

împotriva riscurilor cibernetice Bitdefender, cu sprijinul Europol, Poliției Române și Franceze, DIICOT, FBI și altor instituții de aplicare a legii, precum NCA, Metropolitan Police și poliția bulgară, a dezvoltat un nou utilitar gratuit pentru recuperarea datelor blocate, destinat victimelor celor mai recente versiuni ale clasei de ransomware GandCrab. phinisng anaf recuperarea datelor blocate „reducere la portofel” Întreaga viață digitală gandcrab ținte ale hackerilor Noi atacuri de spionaj cibernetic

Adio, antiviruși rusești. Premierul Nicolae Ciucă anunță că România nu va mai cumpăra software-uri de la ruși, iar cele care sunt în prezență în funcțiune vor fi dezactivate, pe motiv că sunt un pericol.

CITEŞTE ŞI: ALERTĂ. Hackerii dau atacuri în numele Poliţiei şi a Interpol

Luăm măsuri și propunem prin legislație protecția sistemelor informatice din administrație publică. E o decizie foarte importantă. Avem nevoie să lăum toate măsurile ca să ne protejăm de atacuri cibernetice. E nevoie să suplimentăm măsurile. Pe baza sesizărilor și pe baaza celor discutate cu specialiștii din domeniu care au constatat că software-urile rusești reprezintă un pericol pentru sistemul public vom lua astăzi o decizie care să ne protejeze.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here