luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCiucă explică de ce nu se poate despărţi de PSD: Ne trebuie...

Ciucă explică de ce nu se poate despărţi de PSD: Ne trebuie o majoritate considerabilă!

-

Liderul PNL a declarat, miercuri, referitor la candidatul pentru alegerile prezidențiale, că în acest moment liberalii susțin ca atât PNL cât și PSD să meargă cu propriul om către cursa pentru prima funcție în stat, însă recunoaște că este nevoie de o majoritate considerabilă în Parlament.

CITEŞTE ŞI: Alertă în parcarea unui centru comercial din Constanța

Cifre mari

„Vă spun încă o dată pe cifre, dacă ne uităm la cifrele obținute de către fiecare partid, suma lor este cosnsiderabil mai mare decât votul obținut pe lista comună. Ca atare, electoratul fiecăruia dintre noi trege și se mobilizează pentru tot ceea ce înseamnă valorile și identitatea fiecărui partid. Ca aratre, în momentul de față susțin cu tărie ca fiecare dintre noi să ne mobilizăm electoratul și să avem proriile obțiuni și argumente pentru a intra în alegerile prezidențiale și în cele generale”, a declarat Nicolae Ciucă întrebat dacă la viitoarele alegeri din toamnă PNL va merge cu candidat propriu.

Întrebat dacă dacă vede tandemul Nicolae Ciucă președinte – Marcel Ciolacu premier, liderul liberal a răspuns: „După ce avem alegerile și vedem rezultatele și obțiunea, trebuie să existe o majoritate considerabilă în Parlament și o majoritate care să formeze o coaliție pentru a putea să guvernăm pe principiul stabilității în continuare.”

Nicolae Ciuca, adversarul lui Marcel Ciolacu

Ciucă a afirmat că din prespectiva sa, va fi adversar cu Marcel Ciolacu. „Aici este vorba despre o confruntare politică. Nu ne așteptăm să fie un tango. Este o chestiune foarte serioasă în ceea ce privește guvernarea, iar de parea cealaltă, așa cum am făcut și în campania la locale vom merge pe aceeași linie a proiectelor, a obiectivelor, asrfel încât să rămânem în decență”, a precizat liderul PNL.

De asemenea, întrebat de reporteri care va fi data alegerilor prezidențiale, Nicolae Ciucă a spus că „nu avem încă o hotărâre de Guvern. Rămâne să vedem care sunt părțile bune sau mai puțin bune ale unei campanii pe timp de vară sau dacă mutăm alegerile prezidențiale așa cum erau, mai aproape de parlamentare”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...