City Invest 2015. Primarii, invitați să prezinte oportunitățile de investiții din orașele lor

Zeci de primari din toată țara sunt așteptați luni la City Invest 2015, unde vor prezenta mediului de afaceri oportunitățile de investiții din orașele lor. Evenimentul, care a ajuns la cea de-a patra ediție, este organizat de Institutul pentru Politici Publice (IPP).

orasPotrivit organizatorilor, City Invest 2015 are scopul de a facilita un dialog eficient pe marginea priorităților de investiții, inclusiv și cele comune, planificate de autoritățile locale.

Discuțiile din acest an constituie o etapă de pregătire a celor două părți, autorități publice responsabile de dezvoltarea locală durabilă și mediul privat în așteptarea lansării, în foarte scurtă vreme, de către Guvern a proiectului privind regimul concesiunilor în cadrul căruia vă fi inclus un capitol distinct cu privire la posibilitatea încheierii de Parteneriate Public Private.

Evenimentul va avea loc în București, la Maison 13 din str. Dumbrava Roșie, nr. 2 (zona Grădina Icoanei).

Galați și Brăila, care participă la ediția 2015 a City Invest gestionează împreună bugete de peste 250 de milioane de euro, cu un potențial de investiții având impact asupra unei populații de 500.000 de persoane și fac eforturi pentru a identifica pentru comunitățile pe care le reprezintă soluții economice eficiente și durabile pentru a contracara dependența de transferurile de la bugetul de stat, notează probr.ro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.