Cîţu, la un pas să piardă şi conducerea Senatului: Nu a fost nicio decizie!

Întrebat, astăzi, dacă își va da demisia și din funcția de președinte al Senatului, Florin Cîțu a răspuns: „Nu a fost nicio decizie, nicio discuție despre funcția politică de la președinția Senatului”.

Cîțu nu a avut o poziție categorică în privința susținerii pentru posibila candidatură a premierului Nicolae Ciucă la președinția PNL.

„Nimeni nu și-a depus candidatura până acum pentru președinția partidului”, a spus Cîțu.

Florin Cîțu a menționat că ceea ce l-a adus în situația de a i se cere demisia este alianța cu PSD, pe care nu a susținut-o.

Atac la PSD

„Este clar că pentru mine alianța cu PSD nu a fost una pe care am putut să o diger, nu a fost ceva normal, iar măsurile populiste nu le voi susține niciodată, din nicio poziție, nu pentru că nu sunt măsuri populiste, ci pentru că fac rău românilor, sunt măsuri în bumerang.

Poate fac bine pe hârtie dar ele vor destabiliza și vor distruge economia. Am văzut asta în 2017 – 2019. Se poate întâmpla și acum, o să vedem în viitor. În PNL sunt oameni care s-au opus alianței cu PSD pe aceleași motive. (…) În al doilea rând, apetitul meu pentru reforme a fost doar la mine. Reforma salarizării, reforma pensiilor, reforma administrației publice. (…) Se pare că doar eu doresc să fac aceste reforme. Până la urmă vedem ce va fi mai departe”, a spus Florin Cîțu.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu dă vina pe Cîţu pentru explodarea preţurilor: Liberalizarea haotică!

Întrebat, în continuare, dacă în acest moment, PNL a ajuns un „breloc la brâul PSD”, Florin Cîțu a răspusn: „Asta vor decide votanții. Eu voi rămâne același om înconjurat de principii și valori liberale”.

Florin Cîţu a anunțat, sâmbătă, că a demisionat de la conducerea PNL.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here