Cîțu îndeamnă românii să-și facă vacanțele în țară: Nu e așa scump!

Florin Cîțu le cere românilor să sprijine turismul autohton și să își facă vacanțele în țară, nu în străinătate. Asta, în condițiile în care un sejur la Mamaia, de exemplu, este mai scump decât în multe stațiuni din străinătate.

Premierul a anunțat că își va lua câteva zile de concediu și va merge în stațiunea lui preferată, Vama Veche, deși recunoaște că nu știe ce prețuri sunt pe litoralul românesc. Mai mult, el le urează afaceriștilor din turism să aibă un an bun.

Nu i se par prețurile mari

”Aș vrea să aibă un an cu recorduri, pentru că merită, de aceea îi susțin cu ce pot, mergeți în vacanță în România. Eu aș prefera să merg în România. Împreună ne ajutăm.

CITEȘTE ȘI: Premierul Cîţu: Eu nu voi închide pieţele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia

Nu le știu (n.r. prețurile de pe litoralul românesc). Trebuie să vedem cum comparăm. Dacă comparăm 5 stele în Grecia cu 5 stele în România nu cred că e diferență foarte mare. Cu siguranță voi merge în Vamă foarte curând. Voi merge 2-3 zile.”, a declarat Florin Cîțu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here