Cîțu, despre pozele în care ar apărea drogat: Hai să terminăm cu întrebările tâmpite!

Premierul României, Florin Cîțu, a fost întrebat de jurnaliști dacă a consumat droguri.

Întrebarea vine în contextul în care există persoane în spațiul public care susțin nu doar că premierul ar fi consumat droguri, ci și că ar exista imagini cu Florin Cîțu în timp ce consumă. Florin Cîțu a rbufnit: Hai să terminăm cu astfel de întrebări tâmpite.

Acuzațiile lui Ungureanu

Emanuel Ungureanu, deputat USR-PLUS, lansează un atac fără precedent la adresa premierului Florin Cîțu. Ungureanu a declarat că ar exista imagini care îl înfățișează pe Florin Cîțu consumând droguri. Deputatul USR-PLUS susține că are informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele.

CITEȘTE ȘI: Cîțu, acuzat că a mințit în CV-ul oficial de la Guvern legat de anul absolvirii masterului din SUA. Executivul: Premierul a fost de bună credință

„Știu că domnul Cîțu ar fi consumat droguri, se aude acest lucru, dar probabil că va ieși Rareș Bogdan și va zice că și el și echipa câștigătoare a consumat droguri și că ce mare lucru. Cea mai importantă dovadă este declarația lui Cîțu. Dacă m-ați întreba pe mine, v-aș spune categoric nu. Dacă Cîțu a fost întrebat de un reporter, a răspuns afară ninge. Aceasta este confirmarea din punctul meu de vedere fără echivoc că domnul Cîțu a consumat droguri, dacă el nu a negat clar. Am informații că sunt oameni care cunosc circumstanțele și chiar ar fi imagini care îl descriu pe domnul Cîțu în această ipostază”, a spus Emanuel Ungureanu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here