Cîţu, despre gafa ministrului Finanțelor: Era optimist, vedea în viitor

Premierul Florin Cîţu a catalogat drept „o gafă” faptul că noul ministru al Finanţelor Publice, Dan Vîlceanu, nu a știut care este cuantumul salariului minim net.

„Era optimist, domnul ministru al Finanţelor era optimist, vedea în viitor cât o să fie salariul minim pe economie”, a afirmat Florin Cîţu.

Întrebat dacă majorează salariul minim, premierul a răspuns că acesta va ajunge şi la cuantumul de 1.600 de lei net, fără a avansa un termen în această privinţă.   

„A fost o gafă. Cu siguranţă astăzi aţi discutat foarte mult despre acest subiect, a fost deliciul presei, dar în acelaşi timp astăzi s-au discutat lucruri foarte importate despre economie”, a adăugat Cîțu.

O nouă gafă a ministrului de Finanțe, Dan Vîlceanu. Nu a știut cât e salariul minim net din România

Cetățeanul TV

2 COMENTARII

  1. nicidecum nu este vizionar Vâlceanu! este un superficial și fără pregătirea necesară unui ministru.

  2. Domnule Prim-ministru gafa este a întregului guvern!!! Cum sa teaesti chear cum spuneți dmn. voastră cu 1600 RON cum!? Este imposibil…. Din cauza asta pleacă tineretul de-acasă cit vede cu ochi… Eu ma gindesc la tineret eu am 1. 600 RON și nu ma descurc da un tinar care mai are familie, copi!? Va rog tăiați pensiile și salariile de mi de euro și echilibrați cit de cit situația este trist cea ce se intimpla în tara nu uitați ca sloganul a fost asta ” dacă vom ajunge la guvernare, primul lucru, va fi tăierea pensiilor și salariile nesimțite,, și nimic asta este o sfidare pur și simplu.. Sa se calculeze pensiile cum ni sau calculat la restul populației în funcție de cit sa cotizat și punct. Aștept un răspuns cu respect

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here