Circulație blocată sau îngreunată pe mai multe șosele din țară

Foto, sursa: drum, pixabay.com

Circulaţia pe mai multe drumuri din ţară este îngreunată sau restricţionată, anunţă Poliţia Română.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, sunt semnalate un drum național și două drumuri județene cu circulația rutieră restricționată. Acest lucru ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.

Drumuri județene cu circulația rutieră restricționată

Este vorba despre:

  • DN1R – blocat în localitatea Sâncraiu, județul Cluj (circulația rutieră este deviată pe DJ 126, prin localitate);
  • DJ 223B – blocat la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea;
  • DJ 672C – blocat în zona localității Runcu, județul Gorj.

Pe principalele drumuri rutiere se circulă în condițiile unui carosabil uscat, Valorile de trafic sunt normale, potrivit dcnews.ro.

Un pod din Tulcea s-a surpat

În județul Tulcea, circulația rutieră pe DN22D se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia, Acest lucru deoarece un pod din acest loc s-a surpat.

În perioada 22 iunie – 9 iulie 2020, pe DN 6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.

În județul Constanța, pe DN 39 Mangalia – Vama Veche, între kilometrii 45+223 de metri – 45+464 de metri, au loc lucrări reparații pod, până la finalul anului 2020. Se circulă pe câte o bandă pe sens, din două prevăzute.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here