Ciprian Ciucu confirmă: Firea a pierdut majoritatea în Consiliul General al Capitalei

companiile municipale Ciprian Ciucu vrea să fie primar Firea a pierdut majoritatea

Consilierul general din partea PNL Ciprian Ciucu este de părere că primarul general Gabriela Firea a pierdut majoritatea în CGMB.

„Daniel Florea, șeful PSD Sector 5 şi primar de sector, a exclus din PSD patru membri ai Consiliului General, toţi de la el din sector. Retrăgându-li-se sprjinul, îşi pierd şi posturile de consilieri generali. Dar de ce ne-ar interesa pe noi? Pentru că din acest moment, pentru o perioadă, depinde cat de repede se vor mişca pesediștii proFirea şi cine urmează pe listă, Firea a pierdut majoritatea în CGMB”, a scris Ciucu pe Facebook.

Conducerea PSD Sector 5 a exclus din partid patru consilieri generali „pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor”, după ce, recent, liderul organizaţiei, Daniel Florea, ceruse în CExN acelaşi lucru şi pentru primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

”În şedinţele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent şi Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, în unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuţa Doina, Pavel Marius Adrian, Săndulescu Nina şi Şuhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate împotriva intereselor legitime ale cetăţenilor Sectorului 5, care i-au trimis să îi reprezinte în Consiliul General al Municipiului Bucureşti”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a PSD Sector 5.

Filiala PSD Sector 5 este condusă de primarul sectorului, Daniel Florea. La congresul din 10 martie el intenţiona să devină vicepreşedinte din partea regiunii Bucureşti-Ilfov, însă şi-a retras candidatura. Astfel, singurul candidat din partea regiunii a rămas primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiţă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.