Ciolacu intră în mafia energiei: Diferență imensă de preț, de speculă!

Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook
Marcel Ciolacu FOTO: Pagina personală de Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu spune că pe piața energiei se desfășoară o adevărată speculă.

Prețurile de vânzare au crescut în mod nejustificat, iar cei care au cumpărat energia de la producători și acum o tranzacționează la prețuri de peste zece ori mai mari nu sunt impozitați în niciun fel.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu i-a dat flit lui Iohannis: Nu a mers la Ziua Marinei!

„Să vedem abordarea pentru anul viitor, când 75% din energie nu este vândută. Sunt aceste două abordări, când energia este vândută și când nu este vândută la anul și mai este abordarea în ceea ce privește supraimpozitarea producătorilor, dar aceștia au vândut energia cu 200 -300 de lei, iar aceasta se vinde cu 4.000 de lei. Vom costata la finalul anului că românia a consumat cât a produs.

Diferenţă imensă de preţ

Eu nu consider corect total în afară de această diferență imensă de preț, de speculă, care este neimpozitată așa cum sunt producătorii. Statul român dă certificate verzi pentru energia verde, cum să dăm certificate verzi iar energia verde produsă în România trebuie să o exportăm. Sunt niște lucruri bizare. (…) La 1 septembrie vor intra în vigoare măsurile și eu le văd pe termen mai lung, până în 2025″, a declarat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here