Ciolacu ia la mişto liberalii care au înjurat PSD: O fi vreun amendament la România Educată?

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a comentat, luni, atitudinea unora dintre liberalii participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” care au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor.

CITEŞTE ŞI: Marcel Ciolacu: Nu pot să le spun românilor să stingă becurile

„Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri”, a afirmat Ciolacu.

„O fi vreun amendament la aia, la legile.. la România Educată? Să încerce să-l pună pe hârtie! E ruşinos ce s-a întâmplat şi preşedinta TNL-ului eu am văzut că şi-a cerut scuze şi o felicit pentru că, să ştiţi că să recunoşti o greşeală şi pentru politicieni, dar mai ales pentru cei tineri este un lucru… Vă daţi seama că îmi lasă un gust mai mult decât amar tot ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni seară.
El a subliniat că „data viitoare” îi va invita pe tinerii liberai la Tineretul Social Democrat, să vadă cum se poartă discuţiile şi se desfăşoară atelierele tinerilor politicieni din PSD.

„Presupun că cu cei de la microfon nu am stat şi nici nu o să stau vreodată la masă. Fiecare face cât poate. Din punctul meu de vedere, preşedinta lor a făcut un gest corect. Poate o fi un amendament la România Educată. E jignitor şi arată o imaturitate… cred că aşa, au o problemă internă… când nu ai capacitarea de dezvolta ceva, atunci înjuri. Chiar dacă e o căsnicie, cum spuneau unii, nu din dragoste, presupun că nici în căsniciile din interes nu există astfel de jigniri. Nu am problemă cu plăcuţa suedeză”, a adăugat liderul PSD.

Au scandat m…PSD

Tineri liberali participanţi la Şcoala de Vară TNL cu tema „Next Level Leadership” au scandat în repetate rânduri „m..e PSD” la petrecerea care a urmat dezbaterilor. Liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze în numele organizaţiei pentru aceste comportamente inacceptabile. La lucrările Şcolii de Vară au rostit discursuri liderul PNL Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode, prim-vicepreşedintele Rareş Bogdan, care le-au vorbit despre curaj, principii şi responsabilitate.

Imagini distribuite în spaţiul public arată cum mai mulţi participanţi la petrecerea TNL desfăşurată după lucrările Şcolii de vară, desfăşurate pe litoral, la Venus, folosesc expresii jignitoare la adresa partenerilor de guvernare.

Printre hohote de râs, tinerii liberali au scandat de mai multe ori „m..e” PSD.

Şi-au cerut scuze

După apariţia imaginilor, liderul TNL Mara Mareş a prezentat scuze, promiţând că protagoniştii vor fi identificaţi şi că vor avea loc discuţii pe acest subiect.

„Îmi cer scuze în numele Tineretului Naţional Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc ca am aflat acum puţin timp şi cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevarul este ca nu putem controla tot, mai ales noaptea tarziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video si vom avea o discutie pe subiect. Zilele petrecute la Şcoala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense si specifice. Aceste activităţi ne caracterizează, iar pe altele le regretam”, a transmis Mara Mareş.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here