Ciolacu cere demisia lui Nicuşor Dan: Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie?

Nicusor Dan

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că cel mai bine pentru București este ca Nicuşor Dan să își dea demisia din funcția de primar general, motivând că acesta că nu are capacitatea de a conduce administrativ capitala României.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu râde de Nicuşor Dan: Nu m-a dus capul până acum să îl sun pe Câciu să-i cer să-i plătească datoriile!

„Tu te interesezi de căldura bucureştenilor pe 10 noiembrie? Tu în noiembrie te trezeşti? Să sune Ciolacu. E o incoerenţă, are excedent în septembrie de 200 de milioane de lei şi cere ajutor la guvern. O să avem discuţia în coaliţie, dacă premierul doreşte să aibă această discuţie, nu e în atribuţiile mele”, a declarat duminică seară liderul PSD, la Antena 3.

Solicitarea primarului

Afirmațiile lui Marcel Ciolacu vin după ce primarul Capitalei i-a cerut să vorbească cu ministrul de finanţe pentru a rezolva problema termiei în Bucureşti. „Din punctul meu de vedere, îmi menţin părerea, cel mai bine este să îşi dea demisia, să lase bucureştenii să găsească un viceprimar”, a mai spus liderul social-democrat.

„Faţă de partenerii mei de la PNL, îi invit să recunoaşcă că au greşit că l-au susţinut pe Nicuşor Dan”, a adăugat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here