Ciolacu, atac la PNL: Din 2024 va fi un preşedinte de stânga!

FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu
FOTO: Facebook/Marcel Ciolacu

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat că românii știu pe cine vor vota ca președinte în 2024 și că sunt șanse mari ca acesta să fie din partidul lor. Acesta a precizat că implicarea candidaților este mai mult decât necesară.

CITEŞTE ŞI: Rareș Bogdan iese la atac: M-am luptat cu personaje mult mai cultivate ca Ciolacu!

Liderul PSD Marcel Ciolacu consideră că viitorul preşedinte, începând din anul 2024, va fi un preşedinte de stânga. El are încredere în români și promite implicare totală.

„Nu trebuie să intrăm în jocuri electorale. Românii vor ştii cel mai bine pe cine să voteze în anul 2024, în funcţie de cât de mult ne vom implica şi de soluţiile pe care le vom aduce pentru ca România să depăşească această perioadă. Sunt ferm convins că vom reuşi împreună acest lucru şi sunt ferm convins că în anul 2024 Preşedintele României va fi un preşedinte de stânga”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi la Conferinţa judeţeană de alegeri a Organizaţiei Judeţene PSD Târgovişte.

Votul tutror filialelor

Liderul PSD a declarat că are o altă strategie şi candidatul social-democrat pentru funcţia de preşedinte al ţării va fi ales prin votul tuturor filialelor, nu de „o mână de oameni” de la conducerea formaţiunii. El a subliniat că partidul nu va mai repeta greșelile din trecut.

„În schimb, viitorul candidat pentru funcţia de preşedinte al României nu îl mai aleg eu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea, Sorin Grindeanu sau Paul Stănescu. El va fi ales de către dumneavoastră. Toţi cei care se înscriu în cursa pentru cea mai înaltă demnitate în stat vor trebui să vină şi să obţină votul dumneavoastră. S-a terminat perioada în care o mână de oameni decidea cine e candidatul dumneavoastră. E cazul să învăţăm din greşelile trecute”, a mai precizat Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here