Ciolacu, anunţ BOMBĂ pentru fermieri: UE va da banii!

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a avut vineri o întâlnire cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu, la celebrarea a 130 de ani de social-democrație în România

În urma discuției, Ciolacu a explicat că a obținut promisiunea că fermierii români vor primi un ajutor financiar echitabil din partea Comisiei Europene.

„Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuției pe care am avut-o astăzi cu vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans.

De asemenea, i-am mulțumit domnului Timmermans pentru sprijinul puternic al socialiștilor europeni în ceea ce privește aderarea României la Schengen și mă bucur să constat că această susținere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene.

Implementarea PNRR

În plus, am transmis că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR și va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei și Republicii Moldova. PSD și-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România.

Astăzi, împreună cu domnul Timmermans și de colegii noștri din PSD, vom sărbători 130 de ani de social-democrație în România!”, scrie Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook.

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=889381408981306

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here