Ciolacu a luat FOC la adresa lui Rareş Bogdan: Nea Ion de la raion!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a declarat miercuri, la INDAGRA, referitor la momentul în care PSD va veni cu propunerea pentru ministerul Apărării, după demisia lui Vasile Dîncu, că se va întâmpla cât de curând.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan sare la PSD: Dacă nu sunt în stare să propună o soluţie, să ne spună, PNL are soluţii!

El a menţionat că în momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major, astfel că nu este o problemă las minister. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns că nu consideră că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”.

Întrebat când va veni PSD cu o propunere de ministru al Apărării, Marcel Ciolacu a răspuns: „Cât de curând. În momentul acesta, ministerul Apărării are la conducere omul care a condus acel minister şi a fost Şeful de Stat major. Nu este o problemă în acest moment, la Ministerul Apărării”.

Nu vrea să comenteze

Despre afirmaţiile europarlamentarului PNL, Rareş Bogdan, care preciza că PNL nu va renunţa la niciun minister liberal, Ciolacu a răspuns:” Dintotdeauna trebuie să existe şi Nea Ion de la raion, nu înseamnă că eu trebuie să îi răspund”.

„O să venim cu o decizie împreună, cât de curând”, a mai spus el. Întrebat dacă va exista o negoiciere în coaliţie pentru un schimb de ministere între PNL şi PSD, Ciolacu a răspuns: „Nu, nu consider că este o abordare serioasă un eventual troc, dar are loc o discuţie în coaliţie”.

Liderul PSD a precizat că nu comentează nici declaraţiile liderululi UDMR Kelemen Hunor pe acest subiect.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here