Cine sunt candidații PSD pentru Primăria Braşov și Primăria Galaţi

Biroul Permanent Naţional al PSD a validat, vineri, două candidaturi pentru alegerile locale pentru funcţia de primar. Ionuţ Pucheanu şi Răzvan Popa sunt candidații aruncați în luptă de social-democrați pentru a câștiga primăria de la Galați, respectiv Braşov.

Razvan Popa Brasov”Am validat două candidaturi pentru două municipii mari. Pentru Galaţi – Ionuţ Pucheanu, în vârstă de 34 ani, care va fi candidatul PSD pentru Primăria Galaţi, iar la Braşov, Răzvan Popa (foto), în vârstă de 37 ani“, a anunţat, vineri, liderul PSD Liviu Dragnea într-o conferinţă de presă, transmite Mediafax.

Răzvan Popa a fost ziarist, apoi purtător de cuvânt la PSD Braşov. În perioada 2012-2014, a fost viceprimar al Braşovului, iar în prezent este consilier local şi preşedinte executiv al organizaţiei municipale a PSD Braşov.

Ionuţ Pucheanu este liderul organizaţiei municipale TSD Galaţi și director al Serviciului edilitar “ECOSAL”, care asigură serviciile de salubritate şi reparaţii ale străzilor din municipiul Galaţi, el declarând că ”obiectivul” său principal este să redea oraşului “strălucirea de altădată.

Pucheanu are 34 de ani, este căsătorit, a absolvit Facultatea de Drept din Bucureşti şi cursurile Institutului Diplomatic Român.

 

LĂSAȚI UN MESAJ