Chioșcuri de flori în Craiova, construite în mandatul Olguței Vasilescu, nerecepționate nici acum

chioşcuri de flori în Craiova

Zeci de chioşcuri de flori în Craiova construite de comercianţi în zona Spitalului de Neuropsihiatrie, în 2016, când primar era Olguţa Vasilescu, nu sunt recepţionate nici în 2019.

În Craiova, fostul primar Lia Olguţa Vasilescu a cerut, în 2016, ca toate chioşcurile să fie în aceeaşi nuanţă şi acest regulament a fost impus inclusiv florăriilor din preajma spitalelor.

Atunci, comercianţii de flori din zona Spitalului de Neurospihiatrie din Craiova, de pe bulevardul Calea Bucureşti, au reuşit să se conformeze şi au construit pe banii lor chioşcurile, dar acestea nu sunt recepţionate nici în prezent. Problema a fost semnalată, joi, de un consilier local şi actualei conduceri a Primăriei Craiova, informează Mediafax.

„Avem o problemă privitor la chioşcurile unde se vând flori, pe Calea Bucureşti, în zona Spitalului de Neuropsihiatrie. Acolo, spun dumnealor, această problemă are o vechime de doi-trei ani. Chioşcurile au fost construite în anul 2016 şi oamenii nu au primit nici până azi procesele verbale de recepţie a acestor chioşcuri. Sau o parte a primit şi o altă parte nu a primit”, a spus Marinel Florescu, consilier PNL.

Viceprimarul spune că patronii de chioșcuri de flori în Craiova sunt de vină

Viceprimarul Craiovei, Stelian Bărăgan a spus că de vină pentru această situaţie sunt comercianţii, care nu aduc toate documentele necesare.

„Noi, ca direcţie de urbanism i-am asigurat că stăm la dispoziţia dumnealor, le-am acordat asistenţă tehnică, dar nu putem să încălcăm legea. De două luni îi rog să mai aducă o hârtie la primărie”, a spus viceprimarul Stelian Bărăgan.

În zona spitalului de Neuropsihitarie sunt aproximativ zece comercianţi care au ridicat chioşcuri ce nu sunt recepţionate.

LĂSAȚI UN MESAJ

*