CFR Călători suplimentează cu 8.000 de locuri trenurile cele mai solicitate în minivacanţa de Paşti

Trenurile directe

Societatea de stat CFR Călători a anunţat marţi că va suplimenta cu peste 8.000 de locuri, în minivacanţa de Paşti, trenurile către cele mai solicitate destinaţii şi recomandă cumpărarea din timp a biletelor, în condiţiile în care aproape toate agenţiile de voiaj vor fi închise în perioada 15-17 aprilie.

În minivacanţa de Paşti, CFR Călători va suplimenta trenurile către şi dinspre destinaţii precum Bucureşti, Braşov, Sibiu, Cluj Napoca, Constanţa, Iaşi, Satu Mare sau Timişoara.

Pentru a evita aglomerările, compania recomandă tuturor pasagerilor planificarea din timp a călătoriei cu trenul. Biletele de tren pot fi achiziţionate din timp de pe site-ul companiei, de la automatele XsellKiosk din gări, de la automatele ZebraPay, direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR, de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism) şi prin telefon.

CFR Călători le recomandă studenţilor să acceseze agentia de voiaj CFR din Campusul Universitar Regie Bucureşti şi casele de bilete dedicate şi marcate în spaţiile din holurile marilor gări. În perioada 15-17 aprilie, toate agenţiile de voiaj CFR Călători vor fi închise, cu excepţia agenţiilor din centrele comerciale Carrefour Colentina şi Titan din Bucureşti şi Iulius Mall din Iaşi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.