Certificatul digital, OBLIGATORIU de săptămâna viitoare

Premierul Florin Cîțu a anunțat că certificatul digital urmeză să intre în vigoare în România încă de săptămâna viitoare.

„Cel mai târziu săptămâna viitoare. Săptămâna aceasta vom avea discuții și cu INSP. Vreau ca școala să fie cu prezență fizică. E una din variante, vreau să ținem economia deschisă. Soluția în acest moment este ca testarea să se facă pe banii românilor, însă e proiectul în primă lectură. Vom vedea ce se va întâmpla”, a declarat Florin Cîțu.

Dovada

Guvernul a discutat, tot miercuri, in prima lectura, un proiect de OUG care prevede că angajații din asistenta sociala vor fi obligati sa se vaccineze, să se testeze sau sa faca dovada trecerii prin boala.

CITEȘTE ȘI: Certificatul verde devine OBLIGATORIU în România

„Am discutat despre un proiect de ordonanta care stabileste ca angajatii din institutii publice din zona asistentei sociale vor trebui sa faca dovada vaccinarii, in caz contrar sa faca dovada unui test negativ sau dovada trecerii prin boala”, a spus premierul.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Acest nazist trebuie sa și vadă de viata lui! Sa ne lase in pace. Altfel va fi va și amar de capul lui! Toți fascistii care vor sa impună pașaportul hitlerist in România trebuie sa plece de la conducerea României! Poporul este suveran. Sa se facă referendum ! Nu suntem de acord cu masurile Fasciștilor de la conducerea Europei! Jos nazismul si experimentele pe oameni!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here