Ce spune ministrul Sănătăţii despre relaxarea măsurilor: Cât de limpede se poate…

Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu (PLUS), a declarat miercuri, într-o conferință de presă la Guvern, legat de relaxarea unor măsuri precum redeschiderea restaurantelor în Capitală, că „trebuie să fim precauți” și că el, dacă ar avea un restaurant, s-ar gândi de două ori înainte să-l deschidă.

Afirmația ministrului vine după ce Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis relaxarea unor restricții pentru că rata de infectare a scăzut sub pragul roșu de 3 la mie, în ciuda unei scrisori a ministerului care recomanda să nu se ridice unele restricții. Primarul Capitalei a spus că legea obliga ridicarea partiala a unor restrictii, astfel ca autoritatile locale nu aveau cum sa nu respecte o lege.

Întrebat dacă el consideră că redeschiderea restaurantelor este benefică, Vlad Voiculescu a declarat: „Cred ca pozitia noastra a fost cat se poate de clara, cat de limpede se poate. Cred ca noi trebuie sa fim precauți, noi toți. Și la nivel personal, și la nivel profesional. Dacă aș avea un restaurant, m-aș gândi de două ori”.

„Și nu l-ați deschide?”, l-au mai întrebat jurnaliștii.

„Dacă spun că m-aș gândi de două ori, înseamnă că m-aș gândi de două ori”, a răspuns ministrul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here