Ce spune fostul șef al CJ Timiș Sorin Grindeanu despre epistola prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea

Sorin Grindeanu

Fostul premier Sorin Grindeanu, fost președinte al Consiliului Județean Timiș, este de părere că atunci când tot mai mulţi lideri din PSD spun că lucrurile nu merg în direcţia bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva.

Fostul premier Sorin Grindeanu, în prezent preşedinte al Autorităţii Naţionale de Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM) a scris miercuri seara pe Facebook că îl preocupă ce se întâmplă în PSD.

„Am fost peste 20 de ani membru al PSD şi sigur că mă preocupă ce se întâmplă în acest partid. Atunci când tot mai mulţi lideri importanţi ai formaţiunii spun că lucrurile nu merg în direcţia bună, e evident că trebuie să se schimbe ceva. A trecut deja prea mult timp de când pare că totul s-a oprit în loc din cauza unor mize personale”, scrie Sorin Grindeanu.

Acesta crede că blocajul apărut „a împărţit România în două şi ameninţă să ne îndepărteze de partenerii noştri internaţionali”. „Situaţia din principalul partid de guvernare trebuie să se rezolve cât mai rapid, pentru a ne putea întoarce la priorităţile noastre ca ţară”, mai spune Sorin Grindeanu.

Reacţia fostului premier vine ca urmare a apariţiei scrisorii contestatarilor din PSD, de care se vorbeşte de o săptămână, şi care conţine 19 puncte, primul dintre ele fiind legat de demisia lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte PSD şi al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea e asumată de trei membri: Gabriela Firea, Paul Stănescu şi Adrian Ţuţuianu.

LĂSAȚI UN MESAJ